INFORMACIONS GENERALS I SERVEIS




INFORMACIONS GENERALS


FEDAC Sant Andreu C/Ramon Batlle 39-41 Barcelona 08030. Tel. 933468001
            

SERVEIS



RECEPCIÓ 

L’escola resta oberta de dilluns a divendres de 8 del matí a 9 del vespre. 
La recepció és l’espai on podreu lliurar les autoritzacions en cas que els vostres fills hagin de prendre algun medicament a l’hora de dinar, on us rebran si teniu entrevista dels vostres fills i on podeu demanar visita amb la direcció d’etapa. 
Si un alumne té la necessitat de fer règim a l’hora de dinar, cal que ho comuniqueu a la recepció de l’escola. Recordeu que qualsevol intolerància o al·lèrgia alimentària que pateixi els vostre fill o filla caldrà ser documentada amb el certificat mèdic corresponent.
També podeu comunicar les absències o retards. Ho podeu fer per telèfon o al correu electrònic: secretaria.santandreu@fedac.cat



ADMINISTRACIÓ I SECRETARIA

La Secretaria de l’escola gestiona les dades de l’alumnat i de les  famílies del centre. 
És molt important que qualsevol modificació en les vostres dades les comuniqueu a la secretaria  per tal de tenir-les sempre actualitzades. Ho podeu fer presencialment o per correu electrònic. 

          e-mail: augeda@fedac.cat


L’Administració de l’escola gestiona les dades econòmiques i els serveis que l’escola ofereix. 
Per comunicar qualsevol modificació en els serveis utilitzats,  l’ús puntual del servei de menjador o per resoldre qualsevol tema econòmic, podeu adreçar-vos a l’administració, presencialment o per correu electrònic.

            e-mail: adm.santandreu@fedac.cat

Qualsevol modificació de serveis cal comunicar-la a l’administració abans del dia 15 del mes en curs.  


ENTRADES I SORTIDES 

Excepcionalment les entrades i sortides es faran pel carrer Peronella, en un horari delimitat i estricte per evitar aglomeracions.
Les entrades de 1r i 2n de l'ESO es faran per la porta gran del pati a les 8 del matí i a les 15:05 de la tarda.
Les sortides de 1r i 2n de l'ESO es faran per la porta gran del pati a 
      
                1r i 2n ESO
Pati – Porta gran
De 8:00 a 8:10
De  15:05 a 15:10
13:20-13:30
17:00
Pati – Porta gran
De 8:00 a 8:10
De 15:05 a 15:10
13:20-13:30
17:00


3r i 4t ESO





Pati – Porta espatlleres
De 8:00 a 8:10
De  15:00 a  15:05
13:20-13:30
17:00
Pati – Porta espatlleres
De 8:00 a 8:10
De  15:00 a  15:05
13:20-13:30
17:00

Per les sortides a deshora (a causa de visites mèdiques o d’altres causes justificades) cal avisar amb antelació al tutor/a amb un correu electrònic o una nota a l’agenda. En aquestes ocasions els nens entraran i sortiran per la recepció de l’escola. En cas que l’alumne es trobi malament, no podrà marxar sol cap a casa i algun familiar haurà de venir-lo a buscar.

Enguany, l'educació física es farà al pati de l'església de Sant Pacià. Els alumnes que la facin a les 8h podran anar-hi directament a aquella hora. Si la fan a les 15h també hi podran anar sols si venen des de casa (si dinen a l'escola hi aniran amb el professor) i a les 17h quan acabin, marxaran des de Sant Pacià.

URGÈNCIES MÈDIQUES

En el cas d’accidents escolars, i no us localitzem, es traslladarà l’alumne a la mútua concertada amb l’assegurança escolar. 
Catalana Occident 
Centre mèdic el Congrès
C/Pardo, 10-12
Tel. 934 081 591
             Horari: De 9 a 20h


SERVEIS

AULA OBERTA

Els dimecres i els divendres de 15 a 17 hores l’alumnat de l’ESO poden fer ús d’aquest servei a partir de l’octubre. A l’Aula Oberta l’alumnat serà orientat i guiat per planificar els deures i continguts a estudiar. 

GABINET PSICOPEDAGÒGIC

La seva finalitat principal és l’assessorament als mestres en el cas de la detecció, prevenció i diagnosi de possibles dificultats que pugui presentar l’alumne, tant en l’àmbit educatiu com d’aprenentatge, i el seu seguiment individual a partir de l’observació directa a l’aula, de les proves psicopedagògiques o dels intercanvis amb el tutor/a i l’equip de cicle. 


Sempre que es valori com a necessari, es realitzarà una entrevista amb els pares de l’alumne al qual se li ha fet l’estudi per tal d’informar-los i orientar-los. 

PROGRAMA SALUT I ESCOLA

A partir del mes d'octubre l'escola disposarà d'un infermer/a al centre. Servei adreçat prioritàriament als alumnes de 3r i 4t d'ESO. Les consultes seran individuals tot i que també es podran realitzar actuacions puntuals grupals.

Horari CONSULTA OBERTA: Dimarts de 11h-12h.